Billetter og priser 2019 / Obs: alle siddepladser er nummererede.

Pladstype 1: kr. 240.- (Udsolgt)     Pladstype 2: kr. 185.- (Udsolgt)     Pladstype 3, ståpladser:  kr. 150.- (få ledige pladser)

+ billetsystemets gebyr som er kr. 15.-.

Vi ønsker at fastholde en generel lav billetpris til ISTØLT FREDERIKSHAVN. Alle pladser er som udgangspunkt fine pladser, med frit udsyn til isen og til den store LED cube i loftet over isen. Vedr. ståpladser er der der mange opholds- og hvile muligheder i Iscenteret. Vi har erfaret at ishallens allerbedste pladser, i forhold til ISTØLT oplevelsen, af mange opleves at være nogle af de sektioner som er på langsiderne. Derfor er prisen på disse hævet en smule, mens vi stadigt fastholder en meget rimelig pris på det største antal pladser.

Her et billede der viser sidde-sektionerne i ishallen.
Følgende sektioner har billetpris 1 (kr. 240.-): A, B, C, D, I og J
Alle andre sektioner har billetpris 2 (kr. 185.-).
Dette fremgår tydeligt ved bestilling af billetter på shop.istoelt.dk
OBS: Billetsalget åbnes den 15. oktober kl. 18.00.
I forhold til udvælgelse af siddepladser, – bemærkes det at, ekvipagernes indgang og udløb på isen, er placeret under Ringside 1. Hovedindgang til ishallen for publikum, er i midten af hallen under sektion J og I.
Arenaen_2017

Køb dine billetter her : shop.istoelt.dk

Billetkøb til grupper over 20 pers: 

Der er stor eftespørgsel omkring Istølt 2019, og derfor er det ikke muligt at købe mere end 20 billetter online. Hvis du gerne vil bestille billetter til en gruppe på mere end 20 personer, bedes du kontakte Istølt 2019 direkte:

Jan Michael Madsen, mail: jmm@istoelt.dk