ISTØLT Wintermatch 2019 tager nye skridt for at sikre sponsorer og udstillere – endnu mere synlighed. Vi tilbyder igen nye muligheder for at medvirke til, at udvikle et TOP-ISTØLT EVENT i Danmark.

Et arrangement som ISTØLT kan gøre dine produkter eller services synlige for et meget stort publikum. ISTØLT WINTERMATCH 2017 opnåede mere end 50.000 som kiggede med. Enten LIVE i Iscenteret eller på en af de to streamingservices vi tilbød, eller simpelthen som TV-tilskuere fordi ISTØLT også blev transmitteret på TV2-regionalerne i Danmark. Som annoncør medvirker du derfor direkte til udvikling af sports- og fritidsridning med islandsheste.

Vi har brug for flere samarbejdspartnere for at komme endnu længere. Derfor tilbyder vi i år igen interesserede producenter og  forhandlere af alle relevante slags, at medvirke og blive særdeles synlig under ISTØLT 2019. Du er altid velkomme til at kontakte Jan Michael Madsen på tlf.: +45 2688 1717 – hvis du ønsker at høre nærmere om muligheder, eller har spørgsmål.

Sponsor- & Annoncør Program 2017  PDF her…: (bliver lagt op på siden her om kort tid) 

AHEJ6728