ISTØLT Winthermatch 2017 tager nye skridt for at sikre sponsorer og udstillere – endnu mere synlighed. Vi tilbyder igen nye muligheder for at medvirke til, at udvikle et TOP-ISTØLT EVENT i Danmark.

Et tv-show- og konkurrencearrangement som ISTØLT, kan gøre dine produkter eller services synlige for et meget stort publikum. Knap 50.000 så med sidste år ! ISTØLT FREDERIKSHAVN havde ialt knap 50.000 som kiggede med. Enten LIVE i Iscenteret eller på en af de to streamingservices vi tilbød, eller simpelthen som TV-tilskuere fordi ISTØLT blev transmitteret på de fleste  TV2-regionaler i Danmark. Som annoncør medvirker du derfor direkte til udvikling af sports- og fritidsridning med islandsheste.

Vi har brug for flere samarbejdspartnere for at komme endnu længere. Derfor tilbyder vi i år igen interesserede producenter og  forhandlere af alle relevante slags, at medvirke og blive særdeles synlig under ISTØLT 2017. Du er altid velkomme til at kontakte Jan Michael Madsen på tlf.: +45 2688 1717 – hvis du ønsker at høre nærmere om muligheder, eller har spørgsmål.

Sponsor- & Annoncør Program 2017  PDF her…: http://istoelt.dk/wp-content/uploads/2016/12/SPONSOR-KATALOG-2017-booking.pdf

AHEJ6728