ISTØLT Winthermatch kaster omfattende mediedækning af sig. Dette er godt for begivenheden, for islandsheste sporten, for vores sponsorer og selvfølgelig for Frederikshavn. ISTØLTs logo må frit bruges til at promovere ISTØLT-arrangementet. Vær dog opmærksom på, at billeder på hjemmesiden ikke må bruges uden tilladelse, da det er de respektive fotografer der ejer rettighederne til disse. Alle henvendelser vedr. presse interviews mv. rettes til Jan M. Madsen tlf.: +45 2688 1717. jmm@istoelt.dk.

skaermbillede-2016-11-18-08-49-41 ISTØLT FREDERIKSHAVN og Islaendere.dk har indgået en eksklusivaftale, som betyder at Islaendere.dk er akrediteret til at drive LIVE redaktion, direkte fra Istølt Wintermatch 2017. Islaendere.dk vil løbende i dagene inden, under og efter, bringe spændende interviews og reportager “as it happens”! Vi glæder os i Istølt teamet meget over dette nye samarbejde. Læs mere her: http://islaendere.dk/top-artikler/item/878-nar-passion-gar-hand-i-hand

Aftaler om interviews med istølt personale eller ryttere, som ønskes på selve dagen for konkurrencen, foreslår vi at man aftaler med os på forhånd, 2 dage inden arrangementet. Dette sikrer at vi kan imødekomme jeres ønsker. Hvis du gerne vil bruge et billede, så kontakt os, så hjælper vi dig med at finde et der kan anvendes.

VIGTIGT: Copyright og akreditering af fotografer mv.: Det er nødvendigt at have en skriftlig aftale med ISTØLT FREDERIKSHAVN, før man må anvende, sælge eller publicere, lyd, video- og fotooptagelser fra ISTØLT WINTERMATCH 2017, i anden kommerciel virksomhed. Det er tilladt at fotografere til private formål.

Medieaftaler ISTØLT WINTERMATCH 2017! Som noget nyt har vi i år valgt at afgrænse medieakkrediteringer og har lavet særlige dedikerede aftaler, med følgende medier og fotografer. Ønsker man at få fat i fotos, video eller artikler/tekster fra ISTØLT 2017, kan man henvende sig til følgende af vores samarbejdspartnere. Følgende medier er akkrediteret til at dække og live-transmittere fra ISTØLT WINTERMATCH 2017:

  1. TV2 NORD, Redaktionschef Jesper Christiansen (broadcast rights, Istølt) jech@tv2nord.dk
  2. TV2 Øst
  3. KANALFREDERIKSHAVN.DK
  4. Islaendere.dk, Redaktør Kristina Christensen (medie alliance in house redaktion, Istølt) kristina@islaendere.dk
    Andreas Hejndorf, freelancer (on ice fotos, Istølt) andreas@hejndorf-foto.dk
  5. Helle Hornshøj og Jørn Leander-Skou Jensen, Kanalfrederikshavn (behind the scenes – for Istølt) helle@hornshoej.com
  6. NORDJYSKE MEDIER Frederikshavn redaktionen.

ISTØLT i pressen

2015

2014

2013

2012

2011

2010