ISTØLT Wintermatch kaster omfattende mediedækning af sig. Dette er godt for begivenheden, for islandsheste sporten, for vores sponsorer og selvfølgelig for Frederikshavn. ISTØLTs logo må frit bruges til at promovere ISTØLT-arrangementet. Vær dog opmærksom på, at billeder på hjemmesiden ikke må bruges uden tilladelse, da det er de respektive fotografer der ejer rettighederne til disse. Alle henvendelser vedr. presse interviews mv. rettes til Jan M. Madsen tlf.: +45 2688 1717. jmm@istoelt.dk.

VIGTIGT: Copyright og akreditering af fotografer mv.: Det er nødvendigt at indgå en skriftlig aftale med ISTØLT FREDERIKSHAVN, før man må optage, fotografere, anvende, sælge, distribuere eller publicere, lyd, video- og fotooptagelser fra ISTØLT WINTERMATCH 2019, i anden kommerciel virksomhed. Det er dog tilladt at fotografere til private formål.

Medieaftaler ISTØLT WINTERMATCH 2019. Vi har valgt at afgrænse medieakkrediteringer og har lavet særlige dedikerede aftaler, med følgende medier og fotografer. Ønsker man at få fat i fotos, video eller artikler/tekster fra/om ISTØLT 2019, kan man henvende sig til jmm@istoelt.dk. Følgende medier er pt. akkrediteret til at dække og live-transmittere fra ISTØLT WINTERMATCH 2019:

  1. DI / TÖLT v. Kristina Christensen
  2. Fifla.dk
  3. Icehorsemedia.com
  4. Horses of Iceland
  5. NORDJYSKE MEDIER – Frh. redaktionen
  6. Kanalfrederikshavn.dk
  7. Andreas Hejndorf, freelancer (on ice fotos, Istølt) andreas@hejndorf-foto.dk
  8. Helle Hornshøj og Jørn Leander-Skou Jensen, (behind the scenes – for Istølt) helle@hornshoej.com

ISTØLT i pressen

2015

2014

2013

2012

2011

2010