ISTØLT Wintermatch 2019 glæder sig til samarbejdet med vores sponsorer.

Vi er stolte af samarbejdet med vores  sponsorer bag ISTØLT 2017, og præsenterer dem her:

Hovedsponsor:

Skaga serigrafi

Hovedsponsor for ISTØLT 2017 er Skaga Omega 3. Skaga Omega 3 er et naturligt tilskudsfoder til din islandske hest, som er fremstillet af 100% friske fisk og indeholder fiskeolie med Omega 3 fra Skagen. Du kan møde Skaga Omega 3 til ISTØLT og få en snak om dette supergode tilskudsfoder. Du kan læse mere om det her.

Første guldsponsor 2017:

foto 1-2

EQUES er en af vores stærke guldsponsorer. Virksomheden medvirker til at skabe det nødvendige økonomiske grundlag, som muliggør et fantastisk program til ISTØLT 2017. Sammen med SKAGA OMEGA 3, er denne samarbejdspartnere den direkte årsag til at ISTØLT 2017, igen vil overraske alle med en helt ny iscenesættelse af konkurrencen og et meget højt niveau, blandt de konkurrerende heste og ryttere. EQUES kan desuden findes på markedspladsen med gode tilbud.

_________________

Markedsførings sponsor i 2016 var:

Skærmbillede 2015-12-18 kl. 21.52.44

Frederikshavn Kommune står sammen med Whitehawks Ishockey´s erhvervsklub, bag bygningen af det nye iscenter i Frederikshavn – rammen om ISTØLT FREDERIKSHAVN. Frh. Kommune besluttede sidste år at medvirke i et markedsførings samarbejde, som betød at ISTØLT 2016 fik særdeles stor synlighed både før, under og efter afholdelsen af konkurrencen.

Sølvsponsorer i 2016 var:

Vengedalen for web  Logo m.www.indd

Vengedalen og Hjallerup Maskinforretning var sølvsponsorer for ISTØLT 2016 og dermed medvirkende til at vi fik skabt den nødvendige grundøkonomi under begivenheden. Begge forretninger var desuden på markedspladsen med gode tilbud netop denne dag og aften. Begge butikker var placeret i selve konkurrencehallen i lokaler under publikumspladserne.

Foreign riders transport sponsor i 2016:

lille mgt_4c

Takket være et utroligt samarbejde med Stena Line, kunne ISTØLT FREDERIKSHAVN tilbyde fri transport over Kattegat, for de ekvipager som var tilmeldt ISTØLT 2016. Dette gjaldt for overfart for rytter og assistenter, bil og hestetrailer, på Stenas færger fra Oslo og Göteborg til Frederikshavn. Vedr. denne transport og rejsebookning, kontakt jmm ISTØLT på jmm@istoelt.dk. BEMÆRK: Ønskes denne rejsebooking skal din tilmelding til ISTØLT 2017 være modtaget af ISTØLT FREDERIKSHAVN, senest den 15. november 2016.

Øvrige samarbejdspartnere i 2016 var:

hekla-logo  iscenter-nord  the-reef-logo  white-hawks-logo

Bag en stor begivenhed som ISTØLT Winthermatch 2016, stod et stort antal kræfter for hvem det gælder, at – uden – deres opbakning og engagement, ville det ganske enklet ikke have være muligt. Særligt skal der lyde en stor tak til ISCENTER NORDs daglige ledelse og personale, som simpelthen var og er fantastiske. Kæmpe tak til jer! Og det skal også siges klart her, at samarbejdet med Whitehawks – husets og byens stolte ishockeyklub, bliver bare bedre og bedre år for år. Kæmpe tak fra os til jer, for jeres positive samarbjede om en hestebegivenhed, som én gang om året, – hamrer danmarks bedste is i stumper og stykker. :) Sidst skal også her nævnes HEKLA vores nordjyske islandsheste fællesforening. Sidste gang fik vi cementeret det super samarbejde mellem ISTØLT og HEKLA. You Rock! Og endeligt stor tak til til hotellet The Reef, som stod klar med fordelagtig rabat på hotelovernatninger for ryttere og vores store publikum.

Guld sponsorer

UGGERHØJ
Kinnerup Heste-artikler
EQUES

Sølv sponsorer

Tølthester
Hjallerup Maskinforretning

Markedsførings sponsor

Transport sponsor

Stena Line

Samarbejdspartnere

Frederikshavn Havn
Seritex
Hejndorf-foto.dk
Hekla
THE REEF
TV2/Nord
Iscenter Nord
White Hawks