Istølt Frederikshavn Wintermatch den 2. februar 2019

Vi slår dørene op til ISTØLT Wintermatch, lørdag den 2. februar 2019. Tilmelding via sporti.dk. Prisen per klasse : kr. 850,- inkl. moms. Hver deltager kan frit medbringe én hjælper på deltagergebyret.

Nærmere info om tilmelding og klasser som tilbydes, kommer her på siden om kort tid.

Det top moderniserede Iscenter Nord i Frederikshavn, kan efter total ombygning nu tilbyde 2 ishaller, med direkte indendørs forbindelse. Der er derfor mulighed for opvarmning på is som tidligere i Ishal 2, hvorfra der rides direkte ind i konkurrencehallen Ishal 1 fra opvarmningen.

Der afholdes et ryttermøde i loungen forud for selve konkurrencen. Desuden kommer en tidsplan og deltagerliste at findes på www.istoelt.dk.

Al forplejning og kommunikation med arrangørerne, foregår i loungen hele aftenen.

Husk dokumentation for kvalifikation til konkurrencen, hvis det ikke fremgår af eliterytterlisterne, Dansk rangliste eller FEIFs World Ranking List. Vi håber at I i bedste horsemanship-ånd, vil være med til at gøre arrangementet til en uforglemmelig aften for ryttere såvel som publikum.

Vel mødt.

Mødested/startsted: ISTØLT ARENA FREDERIKSHAVN – Iscenter Nord Frederikshavn, Skøjteallén 4, 9900 Frederikshavn, Danmark.

*OBS – med forbehold for fejl og ændringer.