NORDIC ICE GAMES  2022 – AFLYST ! 

Forberedelserne til NORDIC ICE GAMES 2022 blev afbrudt den 21. januar og alle deltagere og billetkunder blev orienteret direkte om aflysningen! Det var på tidspunktet ikke muligt at se arrangementet gennemført. Kun fem dage senere kom meldingerne om genåbning og afskaffelse af alle restriktioner fra den 31. januar. Med stor ærgrelse måtte vi erkende at på det tidspunkt var aflysningen og refunderinger af billetkøb for de der ønskede dette, så langt fremskredet, at det ikke var muligt at omgøre beslutningen.

Med stor beklagelse er NORDIC ICE GAMES 2022 derfor – AFLYST !!

Her på falderebet inden jul ønsker vi alle en glædelig og tryg jul med familie og venner. Vi sender samtidigt hermed konkret info om kommende NORDIC ICE GAMES 2022, i forhold til aktuel udvikling vedr. corona og  gældende restriktioner.

Restriktioner:

Foreløbig gælder der en restriktion for arrangementer i idrætsfaciliteter for et betalende publikum, frem til den 17. januar 2022. Herefter er der ikke pt. vedtaget restriktioner og derfor fortsætter forberedelserne til NORDIC ICE GAMES 2022.

Evt. aflysning og refunderinger af billetkøb og bookning af udstiller pladser mv.:

Skulle NORDIC ICE GAMES 2022 blive aflyst grundet forhold vedr. corona, nye restriktioner eller lignende, refunderes billetkøb og udstiller betalinger naturligvis. Der vil også i sådant tilfælde, blive tilbudt mulighed for at beholde sin reservation til nye datoer.

Vedr. deltagende ryttere og transport med færger:

Vi har lavet en aftale med Stena Line, vedr. transporter for vores deltagende ryttere som kommer med Stena Line via færgerne fra Göteborg. Aflyses NORDIC ICE GAMES 2022 vil disse billetter kunne annulleres frem til dagen før afrejse, uden omkostninger for vores deltagende ryttere eller NORDIC ICE GAMES 2022. 

Hotel reservationer for både deltagere, udstillere og publikum m.fl.:

Pt. er der lavet en særlig afbestillingsaftale med Scandic The Reef i Frederikshavn. Aflyses NORDIC ICE GAMES 2022 grundet corona eller tilknyttede udfordringer, kan alle som har booket overnatning ved anvendelse af vores rabatkode, – som findes på istølts hjemmeside, afbestille deres reservation uden omkostninger, helt frem til dagen før arrangementet.

Planlægningen af NORDIC ICE GAMES 2022 foregår som en selvfølgelighed, under ansvarligt hensyn til alles sundhed og sikkerhed, og vil følge alle retningslinjer og evt. restriktioner vedr. corona.

Qualification Event den 4. Februar – udsættes til 2023:

Vi ser os nødsaget til at aflyse den helt nye satsning, med at udvide NORDIC ICE GAMES 2022 med et Qualification Event den 4. februar. Vi ved mange har glædet sig til dette nye initiativ, men det vil være at udfordre vores planlægnings arbejde og personale ressource i den herskende situation. Alle tilmeldte ryttere til Qualification Event den 4. februar, modtager direkte info om evt. muligheder i forhold til deltagelse den 5. februar.  

Der er fortsat et mindre antal siddepladsbilletter til NORDIC ICE GAMES tiol salg – find dem på www.shop.istoelt.dk

Vi krydser fingrene for en positiv udvikling efter nytår.

På vegne af hele Istølt teamet, – Glædelig jul til alle – Lets crack the ice!