TILMELDING OG ADGANGS KRAV er ikke klar endnu. 

Tilmeldingen til NORDIC ICE GAMES  2023 den 4. februar, åbnes den 1. november 2022 kl. 18.00.

Tilmelding på :Sporti.dk

Tilmeldingen til Qualification Event 2023 den 3. februar, åbnes den 14. november 2022 kl. 18.00.

Tilmelding på :Sporti.dk

Klik på billedet for større format: (Her ses adgangskrav 2022 – revideret udgave er på vej)

Testridning arrangeres for deltagere i NORDIC ICE GAMES. (se www.Sporti.dk)

For at styrke sikkerhed tilbydes der testridning i Iscenter Nord inden arrangementet, to datoer i januar, samt i forbindelse med arrangementet aftenen inden konkurrencedagen.

Det top-moderniserede Iscenter Nord i Frederikshavn, tilbyder 2 ishaller med direkte indendørs forbindelse. Dvs. der kan opvarmes på is som tidligere i Ishal 2, hvorfra der rides direkte ind i konkurrencehallen, Ishal 1, fra opvarmningen.

Der afholdes et ryttermøde i loungen forud for selve konkurrencen. Deltagerliste og tidsplan kan ses på www.istoelt.dk samt på ticker.icetestng.com forud for konkurrencen.

Husk dokumentation for kvalifikation til konkurrencen, hvis det ikke fremgår af eliterytterlisterne, Dansk rangliste eller FEIFs World Ranking List.

Deltagere som er kvalificeret til deltagelse i NORDIC ICE GAMES 2023 lørdag den 4. feb., kan IKKE deltage i Qualification Event fredag den 3. februar.

Vi glæder os til gennem bedste horsemanship-ånd, at skabe et super arrangementet for alle medvirkende, samt en uforglemmelig aften for publikum.

Der gøres opmærksom på at NORDIC ICE GAMES 2023 planlægges at blive broadcastet som LIVE-streaming og at diverse medier dækker arrangementet, hvorfor det skal påregnes at fotos og video fra konkurrencen vil være tilgængelig på internettet på diverse websites og Facebook. Vi glæder os til gennem bedste horsemanship-ånd, at skabe et super arrangementet for alle medvirkende, samt en uforglemmelig aften for publikum.

Mødested/startsted: ICE ARENA FREDERIKSHAVN, Skøjtealleen 4, 9900 Frederikshavn, Danmark

OBS med forbehold for fejl og ændringer

Vel mødt!