NORDIC ICE GAMES kaster omfattende mediedækning af sig. Dette er godt for begivenheden, for islandsheste sporten, for vores samarbejdspartnere og selvfølgelig for Frederikshavn. NORDIC ICE GAMESs logo må frit bruges til at promovere NIG2023-arrangementet. Vær dog opmærksom på, at billeder på hjemmesiden ikke må bruges uden tilladelse, da det er de respektive fotografer der ejer rettighederne til disse. Alle henvendelser vedr. presse interviews mv. rettes til Jan M. Madsen, jmm@istoelt.dk.

VIGTIGT: Copyright og akreditering af fotografer mv.: Det er nødvendigt at indgå en skriftlig aftale før man må optage, fotografere, anvende, sælge, distribuere eller publicere, lyd, video- og fotooptagelser fra NORDIC ICE GAMES, i anden kommerciel virksomhed. Det er dog tilladt at fotografere til private formål.

Medieaftaler NORDIC ICE GAMES 2023. Vi har valgt at afgrænse medieakkrediteringer og har lavet særlige dedikerede aftaler, med følgende medier og fotografer. Følgende medier er pt. akkrediteret til at dække og live-transmittere fra NIG2023:

  1. DI / TÖLT v. Kristina Christensen
  2. NORDJYSKE MEDIER 
  3. Kanalfrederikshavn.dk
  4. Sofie Lahtinen Carlsson fotograf

ISTØLT i pressen

2015

2014

2013

2012

2011

2010